English Hrvatski

Vaši stručnjaci za dostavu

Predict - predviđeno vrijeme dostave

Mnogo je zanimljivijih načina kako provesti slobodno vrijeme umjesto čekanja na dostavu!

Jedina smo dostavna služba u Hrvatskoj koja omogućava primatelju paketa 1-satni okvir dostave paketa. Zahvaljujući našoj inovativnoj usluzi Predict primatelji su obaviješteni SMS-om/e-porukom o točnom vremenu dostave, kako ne bi morali cijeli dan čekali na dolazak kurira.

 • 1-satni vremenski okvir dostave
 • Interaktivna SMS/E-poruka
 • Veća kontrola za primatelja paketa
 • Jednostavna promjena datuma ili adrese dostave
Kako funkcionira Predict i myDPD – Aplikacija za upravljanje paketima

Nema više propuštenih paketa!

Prva poruka: dan prije same dostave primatelj paketa dobiva Viber/SMS i e-mail obavijest da je njegov paket na putu te da će biti isporučen sljedećeg dana. Ako primatelju paketa ne odgovara predviđeni datum dostave, putem myDPD aplikacije može prilagoditi dostavu svojim potrebama jer uz novu myDPD aplikaciju primatelji sami odlučuju „kada“ i „gdje“. Ne može jednostavnije.

myDPD aplikaciji se pristupa putem linka dobivenog u Viber/SMS i e-mail poruci te se može:

 • Pratiti put paketa uživo (Live tracking): Prati se napredak dostave paketa u stvarnom vremenu. Vremenski okvir svake isporuke ažurira se iz minute u minutu i prikazuje se s točnošću od 30 minuta.
 • Preusmjeriti paket: Pomoću naših opcija preusmjeravanja jednostavno možete promijeniti dan ili adresu isporuke, odabrati dostavu na sigurno mjesto (dvorište iza kuće, alatnica i sl.) ili odabrati dostavu na Pickup lokacije za preuzimanje paketa.
 • Personalizirati postavke isporuke: Registracijom se unose željene postavke za buduće dostave, na primjer: dostava na sigurno mjesto ili dostava na omiljenu/najbližu Pickup lokaciju (INA benzinske postaje, Petrol benzinske postaje, DPD City depo, DPD skladište) ili Pickup Station (paketomati).
 • Personalizirati postavke obavještavanja: Nakon registracije sami odlučujete kako ćemo vas u DPD aplikaciji obavijestiti o isporuci vaših pošiljaka.

Druga poruka: na dan dostave primatelj paketa dobiva poruku o očekivanom vremenu dostave. Uslugom Predict DPD najavljuje dolazak kurira u vremenskom okviru dostave od 1 sata.

Pickup lokacije za preuzimanje paketa

Uvijek tražimo načine da pakete dostavimo što brže, jednostavnije i fleksibilnije. Pickup - je upravo sve to!

Ako niste kod kuće u vrijeme najavljene dostave paketa možete odabrati dostavu na jednu od 580 Pickup lokacija diljem Hrvatske. Nakon dostave na odabranu, vama najbližu, Pickup lokaciju bit ćete obaviješteni SMS/e- porukom i onda je na vama da preuzmete paket u narednih 7 dana kada vam najbolje odgovara.

Naša Pickup mreža s više od 58.000 Pickup lokacija diljem Europe najveća je na ovim prostorima te omogućava klijentima da preuzmu ili pošalju paket gotovo iza svakog ugla, gdje god se nalazili u Europi. U Hrvatskoj je trenutačno više od 580 Pickup lokacija za preuzimanje paketa, a pakete je moguće preuzeti na INA, Petrol, Adria Oil i Tommy maloprodajama te DPD depoima diljem Hrvatske.

Preuzimanje paketa stvarno nikad nije bilo jednostavnije!

Pronađite najbližu Pickup lokaciju:

DPD Direct4.me paketomati

Mreža samoposlužnih DPD Direct4.me paketomata omogućava vam jednostavno i praktično preuzimanje paketa gdje i kada vam najviše odgovara!

Nova dostavna opcija samoposlužnih paketomata u sklopu trgovina Lidl i Petrol maloprodaja omogućuju brzo i fleksibilno preuzimanje paketa gdje i kada vama najviše odgovara, 24 sata, 7 dana u tjednu.

 • Dostupnost 24/7
 • Jednostavnost
 • Diskretnost
 • Pouzdanost, sigurnost, bezkontaktno preuzimanje paketa
 • Obavijesti putem Vibera / SMS-a, e-maila i putem mobilne aplikacije Direct4.me

Uz DPD Direct4.me paketomate preuzimanje paketa je jednostavno, praktično i brzo!

Saznajte više na linku.